Intalnire a Invatatorilor din Constanta – octombrie 2012

După o vară toridă, dorim să reîncepem activitatea cu copiii. De asemenea dorim să reluăm întâlnirile lunare cu învățătorii din județul Constanța, pentru a ne ruga unii pentru alții, pentru a reînflăcăra dorința de evanghelizare / creștere spirituală a copiilor și de asemenea pentru a ne echipa cu informații și materiale utile în lucrarea pe care o desfășurăm.

Până la întâlnirea pe care o vom avea, te rugăm să te gândești la subiecte pe care ai dori să le abordăm în seminariile pe care le vom avea lunile viitoare.

Dacă mai cunoști persoane interesate de lucrarea cu copiii, te rugăm trimite mai departe această invitație.

În program vom avea un îndemn din Cuvântul lui Dumnezeu, un timp de părtășie și rugăciune, un semnar despre importanța pregătirii inimii noastre înainte de predare, prezentare de literatură.

Întâlnirea va avea loc Sâmbătă, 6 octombrie, ora 17:00 la BISERICA EVANGHELICĂ ROMÂNĂ (Constanța, Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 15 – între gară și Kaufland)

Te așteptăm!

Pentru o organziare mai bună, dacă vei participa la acest eveniment, trimite un email la adresa theobaz4u@yahoo.com, cu subiectul sau mesajul „PARTICIP”. Mulțumesc!