Conferinta Awana 2012

Conferinta de informare si instruire a liderilor AWANAConsideram ca este o binecuvantare de a beneficia de instruire suplimentara si resurse care sa ajute biserica locala sa inceapa sau sa continue lucrarea pentru copii si tineri.

CE TREBUIE SA STITI? Anul acesta ne-am gandit sa venim mai aproape de dumneavoastra, astfel ca aceeasi conferinta va fi organizata in doua locatii si perioade diferite:

SUCEVITA, jud. Suceava in perioada 31 mai si 2 iunie 2012, pentru partea de EST a tarii

SURDUC, jud. Timis, in perioada 7-9 iunie 2012, pentru partea de VEST a tarii.

CE ESTE AWANA?
Este o unealta de evanghelizare si ucenicizare, oferita bisericii locale, intr-un cadru cat mai accesibil. Awana, la nivel international, slujeste peste 9.000 de biserici din 110 tari, evanghelizand si ucenicizand peste 550.000 de copii si tineri anual. In Romania, acest program functioneaza de peste 20 de ani, avand rezultate semnificative. Intentia noastra este sa incurajam si sa sutinem cluburile existente si sa relansam acest program pentru altii interesati de o lucrare cu impact maxim pentru copii si tineri.

CE ESTE NOU LA AWANA?

Noul program Awana aduce multiple imbunatatiri in materiale, curriculum si leadership, precum si posibiliatea desfasurarii programului la costuri foarte mici. Deja mai multe Cluburi Awana din Romania functioneaza dupa noul program.

CE TREBUIE SA FACETI?

Mai jos sa va prezentam detaliile acestei conferinte de instruire, incurajandu-va sa delegati o persoana sau doua care sa participe la una dintre aceste intalniri.

Alegeti cu intelepciune persoane adulte care sa participe la instruire. Acestia vor fi responsabili sa initieze sau sa continue programul Awana in biserica dumneavoastra si mai apoi sa adune recolta.

Trebuie sa fie credinciosi, sa fie dedicati acestei lucrari, sa fie dispusi sa participe la toate instruirile, sa aiba darul invatarii, al conducerii, si nu in ultimul rand pasiune pentru lucrarea cu copiii si tinerii.

Completati Formularul de inregistrare, pe care il gasiti aici, pana la data de 28 mai 2012 pentru Sucevita si 4 iunie 2012 pentru Surduc.

 

Rugati-va pentru acest eveniment, anticipand modul in care veti sprijini aceasta lucrare in biserica dumneavoastra.

Aceasta Conferinta ofera instruire de inalta calitate, fiind practica, motivanta si cu impact in multe vieti pentru Imparatia lui Dumnezeu.

Fiecare participant va primi materiale pentru a instrui alti lideri. Participantii vor pleca de la instruire cu tot ceea ce este nevoie pentru a porni sau continua o lucrare care si-a dovedit deja eficienta!

Pe langa materialele gratuite, participantii vor putea achizitiona si alte materiale pentru lucrarea cu copiii, deci le sugeram sa vina pregatiti cu bani la conferinta. Fiecare participant va avea ocazia sa invete cum sa le prezinte Evanghelia copiilor si tinerilor, dar si cum sa organizeze si sa conduca un Club Awana. Fiti pregatiti sa folositi aceasta unealta, pentru a va mari impactul intre copiii si tinerii din biserica si comunitatea dumneavostra!

Fundatia Awana Romania

Pentru detalii legate de conferinta sau intrebari legate de Fundatia Awana Romania, va rugam sa luati legatura cu: Sergiu Grigorescu (Misionar Awana Romania), Telefon: 0722 679.651, E-mail: awana.romania @ gmail.com

Detalii pe www.awana.ro