Simpozion de misiune la Constanta – Editia a IV-a

Simpozion de misiune la Constanta – Editia a IV-aCentrul Român de Studii Transculturale din Constanţa – Agigea are deosebita  plăcere de a vă invita la Ediţia a IV-a a Simpozionului de Misiune, organizat  anul acesta pe tema:
Dimensiunea analitică din slujirea misionarului şi rolul ei în adoptarea celui mai creativ mod de a comunica Evanghelia.


Evenimentul se va desfăşura astfel:

Vineri 11 mai 2012, între orele: 14:00 – 19:00
Sâmbătă 12 mai 2012, între orele 09:00 – 13:30

Vorbitorii invitaţi să susţină sesiunile simpozionului sunt:
dr. Thomas Wade Akins, evanghelist, profesor şi preşedintele organizaţiei „Pioneer Evangelism” din Statele Unite,
Rev. Artford Freese, coordonatorul departamentului de misiune din cadrul bisericii penticostale „Cross-Walk Community” Virginia – USA, director de resurse umane şi investigator în diverse Agenţii Federale Civile din Statele Unite,
Pastor Ghiţă Riţişan, preşedintele Centrului Român de Studii Transculturale dar şi al Agenţiei Penticostale de Misiune Externă.Alături de aceşti invitaţi, abordând aceeaşi temă, studenţi de la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti, Colegiul Biblic Est European din Oradea şi Centrul Român de Studii Transculturale din Constanţa, vor susţine referate cu nuanţe specifice conducerii în misiune şi analizei critice a metodelor de evanghelizare folosite de misionari.

 

Invitaţia este deschisă tuturor celor ce doresc să meargă în misiune sau să susţină misiunea şi nu se percep taxe de participare.

Pentru o bună organizare aşteptăm confirmarea participanţilor până la data de 4 mai 2012 la secretariatul CRST, prin e-mail: secretariat@crst-ct.ro sau prin telefon: 0741-159.203, 0241-583.246.