Pastorul Marius Cruceru la Constanta


Vineri 30 aprilie 2010 si Duminica 2 mai 2010, Biserica Crestina Baptista “Sfanta Treime” il are ca invitat pe Pastorul Marius Cruceru.
Vineri programul incepe la ora 18, iar Duminica de la orele 9:30 si 18:00.

Programul este transmis in direct aici.

Email

Pastor Conf. Univ. Dr. MARIUS DAVID CRUCERU este pastor al Bisericii Baptiste Sfanta Treime din Alesd, decan al facultatii de teologie si Profesor de Greacă Veche a Noului Testament, Exegeza Noului Testament în limba greacă, Patristică clasică şi Retorică clasică.

Marius David Cruceru a primit diploma de licenţă şi titlul de doctor de la Universitatea Bucureşti. Pe lângă monografia Augustin, un amator: Studiu asupra terminologiei filozofico-teologice de influenţă grecească în tratatele teologice ale lui Augustin, a mai publicat Întoarcerea în Oglindă (2006), O traducere şi un Comentariu la Cântarea Cântărilor în cadrul proiectului Septuaginta-Polirom împreună cu drd. Otniel Vereş, pe lângă un număr de articole în reviste de specialitate. De asemenea, a organizat şi a participat la diferite conferinţe academice în ţară.

Marius CruceruMarius Cruceru slujeşte de peste 10 ani ca păstor al bisericii baptiste din Aleşd, Bihor. De-alungul anilor s-a dedicat lucrării de misiune şi evanghelizare în ţară şi în străinătate. Pe lângă această activitate este forate implicat în lucrarea de ucenicie informală, atât prin organizaţia Fabrica de Bărbaţi, organizaţia Countryside, cât şi prin numeroasele conferinţe din ţară şi din străinătate la care este invitat să predice. Este căsătorit cu Natalia şi împreună au doi copii, Neriah şi Naum Lucas.

Detalii pe www.sfantatreimect.ro