Invitatie Intalnire Invatatori cu Copiii

Asociatia Misionara pentru Educarea Copiilor are deosebita placere de a te invita la “Intrunirea Invatatorilor din Judetul Constanta”

Esti invitat(a) sa participi la un program special pentru invatatorii de Scoala Duminicala, liderii si lucratorii cu copiii si adolescentii din tot judetul Constanta. Scopul acestei intalniri este acela
de a ne cunoaste mai bine toti aceia care avem pe inima lucrarea cu copiii, adolescentii sau prescolarii, de a ne ruga unii pentru nevoile altora si de a ne sprijinii reciproc cu ceea ce putem.

Daca mai cunoasteti invatatori implicati in aceasta lucrare, as aprecia daca i-ati anunta de aceasta intalnire.
La aceasta intalnire avem placerea de a avea ca invitati pe cei de la Clubul Copiilor din Babadag, misiune transculturala ce se ocupa de educarea spirituala, civica si sociala a 30 de copii (majoritatea dintre ei provenind din familii nevoiase).
Dorim sa aflam mai multe despre activitatea pe care dansii o desfasoara, iar la sfarsi, ne-am dori sa putem face o colecta pentru sprijinirea acestei lucrari.

Intalnirea va avea loc sambata 9 mai 2009, ora 17:00, la Biserica Evanghelica Romana din Constanta, situata pe bulevardul I.C. Bratianu, nr. 15 (colt cu Th. Burada, intre gara si Kaufland)

Comments are closed.