Cum isi poate pastra ECHILIBRUL o FEMEIE cand LUMEA din jur se CLATINA

Traim intr-o lume in care societatea cere tot mai mult de la femei,iar ele isi pierd echilibrul devenind stresate, deziluzionate, obosite si fara directie. La pretentiile societatii se mai adauga presiunea vremurilor grele in care traim si a timpului foarte condensat. Pentru a ne pastra echilibrul avem nevoie de recunoasterea cauzelor ca ne pot produce dezechilibru si de planul lui Dumnezeu pentru restaurare spirituala, emotionala si fizica.
De asemenea pentru a ne mentine increderea si a putea transmite speranta femeilor care nu Îl cunosc pe Hristos avem nevoie sa stim ca Dumnezeu ramane Acelasi chiar si in vremuri de criza mondiala. De aceea va invitam la o conferinta a femeilor incadrata in miscarea pentru eliberarea planului lui Dumnezeu de restaurare si echipare cu viata pregatita de Hristos pentru femeile din Romania, avand drept tema:

CUM ISI POATE PASTRA ECHILIBRUL O FEMEIE CAND LUMEA DIN JUR SE CLATINA

In programul conferintei vor fi incluse sesiuni generale de invatatura, marturii personale si marturii din misiune.

Sesiunile pe grupe vor avea drept scop aprofundarea invataturii primite la sesiuni si partasia.

Echipa de consilieri va sluji pentru nevoile spirituale si emotionale.

Conferinta va începe Marti 23 iunie, ora 16 si se va încheia sambata – 27 iunie ora 14.

Costul sejurului este 270 Ron aripa renovata si 230 Ron pentru camere normale.

In pretul sejurului 270 Ron, respectiv 230 Ron este inclusa cazarea si 2 mese pe zi: micul dejun si pranzul.

Cazarea se va face intre orele 9-15, 30 – in data de marti, 23 iunie la Hotelul Siret, statiunea Mamaia, localitatea Constanta. Din gara Constanta la hotel se poate ajunge luand miscrobuzul spre Mamaia si spus la sofer sa opreasca la hotel Siret. Microbuzele circula foarte des in acea perioada.

ATENTIE! Programul a fost conceput in asa fel incat sa oferim si timp suficient de a ne bucura impreuna de ambianta peisajului, de aceea avem pretentia sa nu lipsiti la nici una dintre sesiunile conferintei. In cazul in care credeti ca nu puteti respecta aceasta regula ar fi bine sa nu va inscrieti la aceasta conferinta. Nu se admit intarzieri sau plecari mai devreme.

Termenul limit? pentru achitarea costului este 30 aprilie 2009.

Incurajam, de asemenea participarea in vederea evanghelizarii si a femeilor care au nevoie de o viata noua.

Intrucat locurile sunt limitate va rugam sa ne confirmati cu toata seriozitatea participarea la conferinta pana in data de 15 aprilie la urmatoarea adresa de email: conferinta_femei_ 2009@ yahoo.com sau Cornelia Maftean: telefon 0728856559, 0753072585, 0230 417232 sau Liliana Stancu 0763602625, 0770825308, 0354 416038