S-a semnat: Micul Samaritean a fost preluat de Radio Vocea Sperantei

Radio Micul SamariteanIn urma cu aproape 3 luni pe saitul www.lucratori-romani.ro a aparut o stire conform careia Radio Micul Samaritean va fi vandut. La momentul respectiv Florin Pindic Blaj, presedintele RMS a iesit pe post atacand administratorii saitului si dezmintind informatia.

Cu toate acestea, cu putin timp in urma dl. Florin Pindic Blaj a declarat pe post urmatoarele: “Micul Samaritean va mai continua cateva luni de zile” si “in perioada aceasta sa nu trimiteti suportul financiar”.

Citeste continuarea articolului pe www.lucratori-romani.ro

1 thought on “S-a semnat: Micul Samaritean a fost preluat de Radio Vocea Sperantei”

 1. DOMNUL FLORIN PINDIC A SAVIRSIT UN ACT DE APOSTAZIE! Nu este de mirare ca lucruriile s-au terminat asa cu privire la colaborarea lui Florin Pindic cu Adventisti. El, ca si multi alti evangelici, sunt prietenii adventistiilor.
  Miscarea Adventista este o secta. Spun lucruriile acestea ca unul care am predat Istoria Religiilor la Seminarul Baptist din Bucuresti. Orice colaborare cu sectele duce la pierderea terenului de catre evangelici. Vina o poarta domnul Pindic suta la suta, si nu in primul rind adventistii care isi fac constiincios meseria de lupi rapitori in piei de oaie. Dinsul nu are nici o apreciere fata de doctrina Biblica evangelica. Adventistii sunt in permanent atac in potriva evangeliciilor si a doctrinelor curate. Problema este insa ca multi lideri evangelici nu sunt interesati de invatatura sanatoasa, si pentru o imagine publica pe placul lumii, prefera prietenia cu Adventistii in loc sa poarte ocara lui Christos.

  Am scris o carte cu titlul “Adevarul Despre Miscarea Adventista”, care poate fi gasita la adresa http://www.wdjd.ro/acasa.html.
  Nici un lider evangelic care a stiut de cartea pe care am scris-o, nu a commentat nimic si nu a promovat public lucrarea respectiva, cu exceptia unui preot Ortodox de la universitatea din Alba Iulia, si a profesorului Daniel Gherman de la Institutul Teologic Baptist din Bucuresti.
  In acea carte am tratat comprehensiv istoria sectei adventiste, ereziile lor, si cine a fost falsa profetesa adventista Ellen G. White. Incurajez pe credinciosi, cit si pe adventistii in cautare de adevar, sa descarce cartea de pe site-ul pe care l-am indicat in acest commentariu.
  Felicitari celor citva care au luat o pozitie ferma in potriva lui Florin Pindic si adventistiilor prin commentariile lor pe acest site. Cine dintre dumneavoastra doreste, poate sa imi posteze commentariile in orice blog sau site, ca sa ajutam in felul acesta miscarea evangelica din Romania.

  Cu toata dragostea pentru credinciosii adevarati,

  Pastor Paul Dan
  San Diego, California

Comments are closed.