Vacanta fara odihna pentru credinciosii din Mangalia

Chiar daca pentru copii si adulti, vara este perioada vacantelor si a concediilor ,pentru biserica din Mangalia si lucrarea Domnului din sudul Dobrogei nu exista vacanta . As putea spune ca vara este un anotimp extrem de
bun pentru implinirea “Marii Trimiteri “, din Matei 28.
Astfel, in spiritul implinirii cuvantului lui Dumnezeu biserica din Mangalia a organizat cateva servicii de evanghelizare in bisericile misiune din localitatile Albesti si 2 Mai unde avem doua biserici mai mici si mare nevoie de consolidare.
Luni ,20 iunie si Joi 23 iunie, Dumnezeu  i-a folosit pe fratlii Ovidiu Liteanu ,Craita Petre si Cruceru Vicu pentru a aduce cercetare in inimile celor prezenti la ascultarea cuvantului lui Dumnezeu in cele doua biserici.
Ne bucuram ca bisericile au fost pline de oameni care au dorit sa asculte cuvantul lui Dumnezeu ,si tot odata ne bucuram si pentru  cei care au raspuns chemarii lui Dumnezeu la viata vesnica prin credinta personala in Isus  Hristos.
Dumnezeu ii iubeste nu doar pe adulti ci si pe copii din aceste localitati.
Astfel in data de 27 iunie bisericile din Albesti si 2 Mai au fost gazde pentru copii din cele doua comune .Biserica din Mangalia in colaborare cu organizatia “Liga Bibliei” a organizat doua slujbe de evanghelizare unde zeci de copii din localitati au putut sa auda ,,Vestea Buna ” prin filme de desene animat biblice, cantece cu mesaj crestin  , dar si prin explicarea Cuvatului lui Dumnezeu de catre invatatorii prezenti.
Rugati-va pentru aceasta zona deoarece in aceasta vara continuam sa organizam astfel de evenimente evanghelistice care au rolul sa consolideze lucrarea bisericilor locale .
Rugati-va si pentru lucratori caci secerisul este mare.