Radio Filadelfia a implinit 1 an! La multi ani!

Radio Filadelfia a implinit 1 an! La multi ani!A trecut un an de la prima zi de emisie a Radio Filadelfia!
Un an in care am pus in mana Domnului regretele noastre din trecut, problemele noastre prezente, ambitiile viitoare, temerile, visurile, slabiciunile, durerile, dar si bucuriile. L-am lasat pe El la carma vietii noastre in anul care s-a dus, stiind ca tot ceea ce se afla sub controlul Sau e in deplina siguranta! Ne-am incredintat Lui si El ne-a binecuvantat mai mult decat am sperat!

Timp de un an am fost alaturi de voi cu cea mai buna muzica crestina si v-am incurajat prin mesaje biblice! Dimineata de dimineata sufletele v-au fost inviorate prin Cuvantul lui Dumnezeu, si zilnic am incercat sa gasiti aici motive de multumire! V-am pus la curent cu tot ceea ce se intampla in lumea crestina, v-am adus stiri despre crestinii persecutati si v-am indemnat sa va rugati pentru ei! Ati fost alaturi de cei dragi, le-ati dedicat piesele pe care le iubesc si le-ati transmis sentimentele voastre prin Preferinte Muzicale!

Ne-am bucurat impreuna timp de un an…si vrem sa va ramanem alaturi si-n continuare!
Multumim Domnului ca ne-a pastrat si ne-a binecuvantat pana acum.
Va multumim si voua pentru ca ne-ati ascultat, ne-ati sustinut si ne-ati purtat in rugaciunile voastre!
Acum…cand Radio Filadelfia implineste un an nu ne ramane decat sa-L slavim pe Cel ce ne-a purtat in carul Sau de biruinta si sa ne incredem in dragostea lui neschimbatoare. Noi nu stim ce ne aduce viitorul…dar cunoastem pe Acela care e acelasi ieri, azi si-n veci. Punem mana noastra in mana Lui si-L rugam: Doamne, condu-ne Tu!

Puteti lasa un mesaj pe adresa: redactie (a) radiofiladelfia.ro
Ne auzim marti seara in direct de la ora 20:00 cu concurs si premii.
Fii alaturi de noi!