Nou la Editura Kairos: Esti cu adevarat Tu, Doamne?

Esti cu adevarat Tu, Doamne? - Loren CunninghamEsti cu adevarat Tu, Doamne?  sau despre cum calauzeşte Dumnezeu oameni şi comunitati…
Autor: Loren Cunningham

Visul lui Loren Cunningham a început cu o viziune – valuri de tineri ce străbat continentele, ducând oamenilor vestea bună a Domnului Isus. Din viziunea lui s-a născut o mișcare de creștini de diferite confesiuni, din toată lumea,  determinaţi să spună Evanghelia generației lor. Astăzi, după mai bine de cincizeci de ani, sub umbrela organizaţiei funcţionează mii de proiecte umanitare, de dezvoltare comunitară, de evanghelizare şi plantare de biserici, în peste 1.000 de centre de misiune şi locaţii operaţionale din peste 180 de ţări, la care se adaugă Universitatea Naţiunilor, o reţea globală cu 600 de locaţii şi campusuri în 142 de ţări, peste 800 de cursuri şi seminarii, dintre care unele predate în peste 100 de limbi. Numărul membrilor TPM în întreaga lume depăşeşte 18.000, plus aproximativ 25.000 de studenţi provenind din peste 200 de naţiuni.
Cum a devenit un vis realitate? Dumnezeu i-a condus pe Loren şi pe soția lui, Darlene pe un drum plin de provocări și de experienţe de călăuzire divină. Istoria organizației Tineri Pentru Misiune ne inspiră, scoate în evidență și dovedeşte frumusețea şi impactul pe care le are ascultarea de glasul lui Dumnezeu.

Ești cu adevărat Tu, Doamne? este un model practic de căutare a călăuzirii şi un exemplu a ceea ce poate face Dumnezeu când ascultăm, o mărturie extraordinară a modului în care ascultarea de El transformă viețile noastre și lumea în care trăim.
„Este o mare bucurie pentru noi toţi să vedem cum a binecuvântat Dumnezeu această organizaţie şi eforturile ei de a duce Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos în lumea întreagă. Să nu obosiţi în această lucrare bună! Aveţi toată susţinerea mea şi rugăciunile mele!“
Billy Graham
Esti cu adevarat Tu, Doamne?Loren Cunningham este fondatorul organizaţiei Tineri Pentru Misiune şi co-fondator şi cancelar al Universităţii Naţiunilor. L. Cunningham a călătorit şi a predicat în toate ţările lumii şi în peste 100 de insule şi teritorii, vorbind despre puterea Cuvântului lui Dumnezeu de a transforma naţiuni. S-a născut la 30 iunie 1935 în Taft, California, a studiat teologie, filosofia religiilor şi managementul educaţiei şi este căsătorit cu Darlene Cunningham, cu care are 2 copii şi 3 nepoţi. Este autor sau co-autor a 5 cărţi.

 

Comanda Esti cu adevarat Tu, Doamne? - Loren Cunningham