Inscrieri la Centrul Roman de Studii Transculturale Constanta

Centrul Roman de Studii Transculturale ConstantaCentrul Român de Studii Transculturale Constanța, oferă instruire misionară avansată și pregatire temeinică pentru misiunea transculturală, îmbinând eficient predarea teoretică la clasă cu practica efectuată de studenți în zonele de misiune.

Programul școlii are o durată de doi ani: cursuri biblice de bază și cursuri introductive despre misiune în anul întâi, iar în anul doi – instruirea specifică în domeniul misiunii.

Înscrierile se pot face pană la data de 15 august. Absolvenţii altor instituţii biblice se pot înscrie direct în anul II.

CRST oferă și cursuri modulare! În perioada 26 August – 07 Octombrie 2011 , se desfășoară o nouă sesiune de “Studii Internaţionale despre Islam din România” , predate de profesori cu experiență și reputație internațională. Cei interesaţi pot opta pentru pachete de două, patru, sau şase săptămâni.

Pentru detalii, apelaţi Centrul Roman de Studii Transculturale telefonic: 0241-583246, 0741-159203, prin e-mail la: secretariat@crst-ct.ro sau vizitați site-ul www.crst-ct.ro.

Cu respect,
Daniel Bujeniță

Citeşte mai mult pe: Stiri Crestine.ro » Înscriere – Centrul Roman de Studii Transculturale, Constanța!