Editura Noua Speranta la Targul International de Carte Gaudeamus

Editura Noua Speranta la Targul International de Carte GaudeamusS-a deschis Târgul International de Carte GAUDEAMUS 2009!

Editura Noua Speranta este prezenta din nou la aceasta manifestare de amploare si, daca sunteti din Bucuresti sau din apropiere sau daca va aflati în trecere prin Bucuresti, sunteti invitat sa vizitati standul editurii Noua Speranta în Pavilionul Central al ROMEXPO, nivelul 3.20, standul 206, de Joi, 26 Noiembrie pâna Duminica, 29 Noiembrie 2009, între orele 11 ?i 20. Cu aceasta ocazie, editura Noua Speranta practica o reducere de pret de 25% pentru toate titlurile din oferta, iar studentii si profesorii Institutelor Teologice beneficiaza de o reducere de 35% din pretul de lista al cartilor.
De aceasta oferta însa beneficiaza si cei care nu pot fi prezenti la Târg! Vizitati standul de carte on-line www.nouasperanta.ro si, pe toata perioada târgului beneficiati de aceeasi reducere de 25% pentru toate cartile comandate!
Selectia de titluri de carte pentru copii, adolescenti, tineri si familii este bogata, cuprinzând si titluri noi, carti de o calitate remarcabila.

Ai auzit?