Distributie de carucioare cu rotile in Constanta

ORGANIZAŢIA JONI AND FRIENDS ÎN PARTENERIAT CU FUNDAŢIA PORTUL SPERANŢEI ŞI BISERICA BAPTISTĂ ANCORA organizează o distribuţie de cărucioare cu rotile pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii din judeţul şi oraşul Constanţa.
Organizaţia ’’Joni and Friends’’ acţionează de mai bine de 25 de ani in sprijinul persoanelor cu dizabilităţi din intreaga lume. Lucrarea acestei organizaţii constă in sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi şi in echiparea bisericilor in vederea începerii lucrării de slujire a acestor persoane.

Fundaţia Portul Speranţei acţionează de 14 ani în România ajutând persoanele cu dizabilităţi locomotorii şi promovează integrarea acestora în societate.

Daca aveţi cunoştinţă de persoane cu dizabilităţi care au nevoie de un cărucior cu rotile sau alte materiale ajutătoate, cum ar fi cârje, cadre sau bastoane, vă rugăm să ne contactaţi telefonic, in vederea programării lor.

Data: 24-27 August 2010
Ora: 9-15
Locatia: Str.Topoloveni, 13A, Constanţa

Ne dorim ca Domnul sa puna pe inima fratilor dorinta de a participa ca voluntari la acest eveniment, atat umanitar cat si evanghelistic.
In ce ar consta voluntariatul:
-sa ajute la transportarea(descarcare si depozitarea) carucioarelor cu rotile care vor veni in Constanta.
-sa ajute la partea de evanghelizare a persoanelor cu dizabilitati care vor veni si a insotitorilor acestora.
-sa ajute la transportarea unora din persoanele cu dizabilitati care nu au posibilitate de transport pentru a beneficia de un carucior cu rotile.