Biserica Penticostala din Mangalia a ars (video)

Noaptea trecuta (10 noiembrie 2011), in jurul orei 1:30 Biserica Crestina Penticostala din Mangalia a ars ca o torta, pompierii veniti la fata locului luptandu-se cu focul timp de cateva ore.
O mana criminala, sau un scurt circuit sunt cele doua ipoteze care au fost luate in calcul de cei veniti sa stinga focul.
Daca tinem cont ca biserica a mai fost in trecut tinta unor actiuni iresponsabile ale unora fara frica de Dumnezeu, atunci nu putem exclude nici o varianta.
Imaginile luate a doua zi din cladirea bisericii care era in constructie si finalizata in proportie de 90% , sunt apocaliptice, ramanand doar zidurile cu tencuiala care stau sa cada.

In aceste zile de rascruce pentru evanghelicii din Mangalia cred ca trebuie sa aratam solidaritate si unitate in poporul lui Dumnezeu indiferent din ce biserica facem parte.
Biserica Baptista din Mangalia ii sprijina in mod concret pe credinciosii bisericii penticostale acum cand sunt greu incercati.

Daca Dumnezeu vi-a atins inima citind acest articol, puteti lua legatura cu pastorul Bisericii Penticostale – fr.Toma Dorel la nr de tel. 0744-320-006 si puteti ajuta la refacerea casei lui Dumnezeu din Mangalia .

 

Conturile bisericii Penticostale ,,Speranta ” Mangalia deschise la Banca Transilvania, sucursala Mangalia sunt:

In Lei RO26BTRL01401205566068
In Euro RO72BTRL01404205566068XX
In USD R009BTRLO1402205566068XX

Rugati-va pentru fratii nostrii.

3 thoughts on “Biserica Penticostala din Mangalia a ars (video)”

  1. unde ne ieste credinta,daca al iubim pe domnul,sa nerugam domnului sa ne ajute an aceste momente,sa nu ne ascundem si sa ajutam fiecare cum putem uni pot alti nu pot,dar cei ce pot sa nu se ascunda,ca domnului nui plac oameni falsi

  2. imi pare rau de cele intamplate!! ceea ce nu intelegem noi ,oamenii este faptul ca tot ce se petrece in aceasta lume este spre intarirea credintei noastre si Slava lui Dumnezeu !! El ia si tot El ne da inapoi !!

  3. Dumnezeu este bun. El nu ia de la noi oameni dragi sau lucruri. Nu uitati ca dumnezeul acestei lumi este diavolul. Ceea ce trebuie sa credem cu totii este ca: “Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele nostru”, chiar si dezastrele. Aceasta biserica penticostala poate avea o cladire mult mai buna si aparatura de mai buna calitate daca crede si pune in aplicare Cuvantul lui Dumnezeu.

Comments are closed.