Drama muzicala “Invierea si viata”

Invierea si viata Sambata, 11 aprilie 2009 incepand cu ora 19:00, Corul “Deo Gloria” din Oradea va sustine Drama muzicala “INVIEREA SI VIATA” sub indrumarea dirijorului Ovidiu Niculas. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a sindicatelor din Constanta. Intrarea la acest eveniment este libera.

Drama muzicala “Invierea si viata” descrie scene din viata Domnului Isus, precum: Intalnirea cu Ioan Botezatorul, Chemarea ucenicilor, Predica de pe munte, Vindecarea femeii bolnave, Vindecarea fiicei lui Iair, Intrarea in Ierusalim, Cina cea de taina, Tradarea lui Iuda, Prinderea lui Isus, Lepadarea si cainta lui Petru, Condamnarea lui Isus, Rastignirea, Moartea si Invierea Mantuitorului.
Corul Deo Gloria este in turneu national si international. Din locatiine in care au sustinut acest spectacol precizam: Viena, Graz, Torino, Roma, Nurnberg, Schwabach, Metzingen, Ingolstadt, Londra si Stuttgart, dar si Oradea, Marghita, Sibiu, Deva, Beius, Resita, Bocsa, Arad. Dupa reprezentatia de la Constanta, turneul va continua in si in alte orase, precum Lugoj sau Iasi.

Invierea si viata

Regia: Ovidiu Niculas, Narator: Felicia Muresan,
Solisti: Voicu Muresan, Daniel Nicoarã, Ovidiu Niculas,
Georgeta Bucur, Maria Dutu, Nathan Niculas, Rebeca Drãgoiu,
Asistenti regie: Maria Dutu, Camelia Matei, Recuzita: Lucia Niculas

Pentru mai multe informatii:
Pastor Emanuel Grozea
Biserica Crestina Baptista “Sfanta Treime”
Tel: 0748-158-749
Fax: 0241-633-845
eMail: emanuelgrozea (a) sfantatreimect.ro
Str. Luminisului nr 6, Constanta

Web: www.sfantatreimect.ro

Parteneri media:
Radio Vocea Evangheliei – www.rvect.ro
Radio Filadelfia – www.radiofiladelfia.ro
Constanta Evanghelica – www.evanghelic.tpmconstanta.ro