Dezvoltarea unei lucrari eficiente pentru persoanele cu dizabilitati, in biserica locala

Dezvoltarea unei lucrari eficiente pentru persoanele cu dizabilitati, in biserica localaOrganizatia ”Joni and Friends” in colaborare cu Biserica Baptista “Speranta” va invita la un seminar cu tema – Dezvoltarea unei lucrari eficiente pentru persoanele cu dizabilitati, in biserica locala.

Seminarul va avea loc in data de 7 Octombrie 2008, in cadrul Bisericii Baptiste “Speranta” din orasul Constanta, incepand cu orele 18.00, pe Str. Razboieni 80.

Dorim ca membrii bisericilor sa poata participa, bucurandu-se impreuna cu noi.

“Lucrarea cu persoanele cu dizabilitati cheama crestinii sa aduca pacea- deplinatate, plenitudine si armonie- trupului lui Cristos si lumii din jurul lor. In momentul in care intelegem ca o lucrare pentru persoanele cu dizabilitati inseamna niste oameni care slujesc alti oameni prin multe si marunte acte de bunatate, ne eliberam si capatam curajul de a incepe cu lucrurile mici- chiar daca asta inseamna sa slujim o singura persoana. Daca noi ne straduim sa facem lucrurile mici si simple, care dau de fapt profunzimii lucrarii noastre, Dumnezeu se va ingriji de marimea acestei lucrari.”- Joni Eareckson Tada.

Organizatia ’’Joni and Friends’’ actioneaza, de mai bine de 25 de ani, in sprijinul persoanelor cu dizabilitati din intreaga lume. Lucrarea organizatiei ‘’Joni and Friends” consta in sprijinirea persoanelor cu dizabilitati si include atat informatii si programe de referinta, cat si seminarii, intalniri pentru familii, dezvoltarea de programe, Fondul crestin pentru persoanele cu dizabilitati si Roti pentru lume, (o lucrare care livreaza scaune cu rotile la nivel mondial).

Va asteptam!
Va dorim multa binecuvantare!

Adresa de contact: Liviu Marin, liviumarintpv(a)yahoo.com, 0748-158-669