Comunitatea Penticostala Constanta are o noua conducere

Noua conducere a CRP Constanta a intrat in vigoare de la data de 1 septembrie 2008.

Noua conducere este:

Mihai Dumitrascu.
.

.

.

Presedinte: Mihai Dumitrascu
Videpresedinte: Vasilica Croitor
Secretar: Aurel Dumitras
Comitetul comunitatii se completeaza cu fr. Flaviu Coman.

Comunitatea Penticostala ConstantaRaportat la situatia creata in structura de conducere a comunitatii Regionale Penticostale Constanta prin prezentarea demisiei fr. Ritisan Gheorghe din functia de presedinte al Comunitatii, decizie motivata de mutarea sa si a familiei la Cluj-Napoca, in urma analizei cazului, in intalnirea membrilor biroului Permanent al Cultului Crestin Penticostal cu Comitetul C.R.P. Constanta si pastorii din Comunitate prezenti la Galati in data de 8 iulie 2008, s-au hotarat urmatoarele:

– conform art. 72 alin. 5 din Statutul de organizare si functionare a Cultului Crestin Penticostal Biserica lui Dumnezeu Apostolica din Romania, vicepresedintele Comunitatii, fr. pastor Dumitrascu Mihai, va prelua functia si responsabilitatile de presedinte al C.R.P. Constanta;

– secretarul Comunitatii, fr. pastor Croitor Vasilica, va prelua functia si responsabilitatile de vicepresedinte al C.R.P. Constanta;

– fr. pastor Dumitras Aurel va prelua functia si responsabilitatile de secretar al C.R.P. Constanta;

– comitetul Comunitatii se completeaza cu fr. pastor Coman Flaviu;

Propunerile pentru aceste schimbari au fost votate punctual si au obtinut unanimitatea.
Noua conducere a C.R.P. Constanta intra in vigoare la data de 1 septembrie 2008. Tot de la aceasta data vor fi operate si modificarile de incadrare si drepturi banesti.
In acelasi cadru, ca o urmare logica, s-a hotarat ca locul fr. Ritisan Gheorge ca membru in Consiliul Bisericesc al Cultului Crestin Penticostal sa fie luat de noul presedinte al Comunitatii fr. pastor Dumitrascu Mihai.

Biroul Permanent al Cultului Crestin Penticostal
Sursa: Cuvantul Adevarului