Fundatia Osana

Misiunea noastra este slujirea profesionala a copiilor orfani, abandonati, institutionalizati, a familiilor si batranilor aflati in dificultate, si prin implicarea comunitatii crestine locale.

Viziunea noastra este sa abordam fiecare persoana asistata ca o individualitate distincta cu anumite probleme de ordin spiritual si material. Noi incercam sa raspundem acestor nevoi specifice, in scopul scoaterii persoanei din situatia de criza, in vederea echilibrarii si echiparii acesteia cu ceea ce este necesar pentru a deveni o persoana demna, responsabila si capabila de autosustinere. Nu credem ca slujirea noastra va duce la eliminarea unor anumite problema sociale, dar credem ca asistarea unui om aflat in dificultate, cu problemele si nevoile sale specifice, poate produce o schimbare in bine in viata personala si in comunitate.

Noi promovam valorile crestine, aceasta fiind si motivatia noastra de a sluji persoanelor aflate in dificultate. De asemeni logo-ul nostru “Atitudinea noastra face Diferenta” arata faptul ca fiecare dintre noi putem si trebuie sa fim factori ai schimbarii in bine, iar prin marturia trairii noastre, iubind cu fapta si cu adevarul, dorim sa oferim semenilor nostrii un model de abordare a vietii cotidiene dintr-o perspectiva crestina.

Obiectivele noastre:
– Integrarea sociala a copiilor abandonati si orfani, a copiilor abuzati prin desfasurarea de activitati cu caracter permanent;
– Sprijinirea copiilor aflati in risc de abandon familial si scolar;
– Cresterea calitatii vietii batranilor aflati in dificultate;
– Organizare de tabere, cluburi, seminarii, librarii/ biblioteci cu scop educativ.

Str. C1 nr.50 Mamaia-Sat
Navodari – Constanta

Tel: +40 241 768 929
Fax: +40 241 548 442
eMail: osana (a) datanet.ro
Sait: www.osana.ro